Keskin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://keskineml.meb.k12.tr
Adres : YENİCE MAH. AĞÇEŞME KÜME EVLERİ NO: 7 KESKİN / KIRIKKALE
VİZYON : Bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak, bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen, başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen, en az bir veya iki yabancı dili etkin bir şekilde kullanabilen bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre etkenlerini dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Öğrencilerin yeteneklerine ve gereksinimlerine uygun hizmeti sunmak. Onların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayarak yetenek ve becerilerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda eğitimin öğretimin kalitesini artırmak temel işlevimizdir
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli - Tam Gün Tam Yıl
Saatler : Başlama : 08.30 Bitiş : 16.35
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İlçemizden il merkezine günün her saatinde araç bulmak mümkündür. Ayrıca ilçemiz güzergahını kullanan şehirlerarası firmalarla da il merkezine ya da Ankara iline ulaşmak mümkündür..
Yerleşim Yeri : Okulumuz, tarihi çok eskiye dayanan bir ilçede mesleki ve teknik eğitim veren bir ortaöğretim kurumudur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz; ilçe merkezine 2, il merkezine ise 30 km. uzaklığındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Yerel Sportif Yarışmalar
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus kapsamında İspanya da 10 öğrencimiz 21 gün staj yapacaktır.